U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

Volledig gerenoveerde woning met tuin en garage

C

EPC: 271,00 KWh/m²/ jaar

3 Ja Ja Ja

Omschrijving

Deze leuke woning is gelegen in een rustige straat en is volledig gerenoveerd.
De indeling is als volgt: een inkomhal met ruimte voor het plaatsen van schoenen en jassen, deze geeft ook toegang tot het gastentoilet, een ruime woonkamer met zicht op de tuin en een volledig ingerichte keuken (kookvuur, ijskast, diepvries, oven, wasbak en microgolfoven). De keuken biedt veel opbergplaats en heeft ook nog een spender.
Via de trap naar boven zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met een ligbad, douchescherm, lavabo en spiegelopzet. Tevens is er een zolder met uitschuifbare trap.

Verder beschikt de woning over een ruime tuin, deze is te bereiken via de woonkamer, garage of de achteringang (poortje) achteraan de tuin.
De garage biedt voldoende ruimte om je auto veilig en droog te parkeren, en extra opslagruimte voor fietsen, gereedschap of andere spullen.

Kortom, deze leuke woning in Waasmunster is de ideale plek voor wie op zoek is naar een mooie en energiezuinige woning met garage en een tuin.
Er zijn geen huisdieren toegelaten.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Griet Sonck Immobiliën b.v.