U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Over ons

Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor vastgoed. Griet heeft reeds 30 jaar ervaring en Heide behaalde een bachelor in het vastgoed. Zo vormen wij de ideale combinatie voor het volbrengen van een vlotte verkoop of verhuur. Wij geloven immers in een verkoop of verhuur zonder zorgen!

Onze makelaars

Griet Sonck

Griet Sonck

Heide Verschueren

Heide Verschueren

Wilt u uw woning verkopen of verhuren?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Reeds sinds 1995 zijn wij actief in verkoop, verhuur, beheer en inkoop van onroerende goederen. Griet is erkend vastgoedmakelaar in België, BIV lidnr. 207373, en is zeer goed geplaatst voor bemiddeling bij verkoop en verhuur. Heide is het team komen versterken na het bahalen van haar bachelor in vastgoed: een nieuwe en verse visie op de vastgoedmarkt. Daarnaast is ze ook creatief, ideaal om jouw pand zo mooi mogelijk te presenteren. Denkt u er aan om uw woning te verkopen of verhuren? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren of laat uw gegevens achter. Wij zorgen voor een vlotte en zorgeloze verkoop of verhuur!
 

Wat mag u verwachten bij de verkoop van uw woning?

1) Schatting/ waardebepaling

Een eerste en belangrijke stap om uw woning vlot te verkopen, is een correcte en realistische schatting van de verkoopprijs te maken. Hiervoor maken wij graag de nodige tijd vrij.


2) Documenten

Wij weten perfect welke documenten er verplicht nodig zijn om uw woning te verkopen. Denk maar aan het EPC en keuringsbewijs van uw elektrische installatie. Voor de aanvraag van al deze documenten, staan wij u graag bij.


3) Fotografie

We stellen uw woning graag zo aantrekkelijk mogelijk voor! Je kan op ons rekenen voor het maken van mooie foto’s van uw woning.


4) Publiciteit

Nu is het tijd om bekend te maken dat uw woning te koop staat! Heeft u graag een bord ter plaatse? Dat kan! Tevens komt uw woning met de professionele foto’s op onze veel bezochte website, in onze grote kijkvitrine in het centrum van Waasmunster en op Immoweb.


5) Kandidaat-kopers

We zoeken kandidaat-kopers die we begeleiden bij de bezoeken, die we gericht inplannen. U kan dit met een eigenaars-login die we u bezorgen perfect opvolgen.


6) Opvolging

Nadat de kandidaat-kopers uw woning bezocht hebben, volgen we deze verder op. Zo gaan we de ideale koper voor uw woning vinden!


7) Tekenen verkoopovereenkomst

De koper is gevonden. We zijn tot een compromis gekomen. Proficiat, uw woning is verkocht!


8) Verlijden van de akte

Graag begeleiden we u tot aan het verlijden van de akte. Indien u nadien vragen hebt, kan u nog steeds bij ons terecht!


Wat mag u verwachten bij de verhuur van uw woning?

1) Schatting/ waardebepaling

Een eerste en belangrijke stap om uw woning vlot te verhuren, is een correcte en realistische schatting van de verhuurprijs te maken. Hiervoor maken wij graag de nodige tijd vrij.


2) EPC

We weten perfect welke documenten er verplicht nodig zijn om uw woning te verhuren. Denk maar aan het EPC. Voor de aanvraag hiervan, staan wij u graag bij.


3) Fotografie

We stellen uw woning graag zo aantrekkelijk mogelijk voor! Je kan op ons rekenen voor het maken van mooie foto’s van uw woning.


4) Publiciteit

Nu is het tijd om bekend te maken dat uw woning te huur staat! Heeft u graag een bord ter plaatse? Dat kan! Tevens komt uw woning met de mooie foto’s op onze veel bezochte website en in onze grote kijkvitrine in het centrum van Waasmunster.


5) Kandidaat-huurders

We zoeken een geschikte huurder voor uw woning! Hierbij heeft u volledige inspraak over wie uw woning gaat huren.


6) Opvolging

Nadat de kandidaat-huurders uw woning bezocht hebben, volgen we deze verder op. Zo gaan we de ideale huurder voor uw woning vinden!


7) Huurovereenkomst en waarborg

Eenmaal we de ideale huurder gevonden hebben vragen we de borg op en maken we een huurovereenkomst op maat;


8) Overdracht

We zijn persoonlijk aanwezig bij de overdracht van de sleutels. De overdracht van de nuts voorzieningen (water, gas, elektriciteit) verzorgen wij ook. We maken een gedetailleerde plaatsbeschrijving op.


9) Indexatie

Jaarlijks kan de huurprijs aangepast worden aan de index. Ook hierbij begeleiden wij u graag!


Terug naar boven
Sluit menu Griet Sonck Immobiliën b.v.